accessoiresBR levert ook diverse accessoires voor uw draagarmstelling of entresolvloer. Alle accessoires voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Wilt u graag weten welke voordelen onderstaande accessoires, een draagarmstelling of een entresolvloer voor u kan opleveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Prijzen op aanvraag.

Industriële trappen


Met steektrappen en bordestrappen kunt u op een eenvoudige manier entresolvloeren bereiken. Onze standaard steektrappen en bordestrappen zijn direct uit voorraad leverbaar en standaard afgewerkt met een hemelsblauwe (RAL5015) epoxy poedercoating. Hoogwaardige, thermisch verzinkte, geponste antisliptreden van 800, 1000 of 1200 mm breed. Buitenmaten 900, 1100 of 1300 mm, hellingshoek is 45 graden.

specificaties

  • Afstaphoogtes: 2800, 3000 of 3200 mm
  • Bordessen: 800, 1000 of 1200 x 1000 mm
  • Traptrede breedtes: 800, 1000 of 1200 mm
  • Trapbreedtes: 900, 1100 of 1300 mm

opties

  • Afwerking van de trap met thermisch verzinking.
  • Expoxy poedercoating elke RAL-kleur.
  • Andere afstaphoogtes
  • Gegalvaniseerde trappen.

meer informatie

Neem voor afwijkende afmetingen contact op met een van onze medewerkers, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

trap met leuningwerk
trap met leuningwerkPalletopzetplaatsen


Om de opslag van uw goederen zo soepel maar ook efficiënt mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende opties aan voor het verwerken van uw pallets. Een palletopzetplaats is daarbij een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om goederen op een tussenvloer te plaatsen. Daarbij wordt op een of meerdere plekken het leuningwerk langs de openzijde onderbroken door een palletopzetplaats welke uitvoerbaar is met verschillende valbeveiligingen. De palletopzetplaatsen zijn voorzien van een verzinkte opzetplaat om uw vloerplaten te beschermen.

De meest eenvoudige uitvoering is een palletopzetplaats met een veiligheidsketting om te voorkomen dat de palletopzetplaats niet per ongeluk wordt betreden. De zijkanten zijn afgeschermd door leuningwerk. De afmetingen van de palletopzetplaatsen is afgestemd op een euro- of blokpallet, maar eventueel afwijkende afmetingen behoort tot de mogelijkheiden. Daarnaast is het mogelijk om een palletopzetplaats te combineren met een kantelhek.

palletopzetplaats
palletopzetplaatskantelhekken


Een kantelhek werkt als een goederensluis welke over of langs de goederen heen bewogen wordt. Dit zorgt voor een veilig, conform arbo-richtlijnen afgeschermd gebied waarin de goederen geplaatst kunnen worden. Een kantelhek is eenvoudig in de juiste positie te plaatsen en er materialen op een veilige manier weggehaald worden.

Voorkom ongelukken in uw magazijn

Een kantelhek is een ideale oplossing om ongelukken tijdens het verplaatsen van pallets te voorkomen. Door de stabiele afscherming op een entresolvloer kan het vallen van materialen en personeel worden voorkomen. Leverbaar in een poedercoating afwerking in gewenste RAL-kleur (sommige kleuren hebben een toeslag). Geschikt voor leuninghoogtes van 1000 mm. Wanneer geplaatst op een vezelplaten vloer worden de kantelhekken geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Tevens leveren we kantelhekken met andere doorgangen.

kantelhek
kantelhekschuifhekken & klaphekken


BR schuifhekken kunnen worden geplaatst bij palletopzetplaatsen van entresolvoeren en zijn geschikt voor voor leuninghoogtes van 1000 mm. Onze schuifhekken zijn leverbaar in een poedercoating afwerking in gewenste RAL-kleur (sommige kleuren hebben een toeslag). Wanneer geplaatst op een vezelplaten vloer worden de schuifhekken geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Onze klaphekken zijn tevens geschikt voor leuninghoogtes van 1000 mm en leverbaar in een poedercoating afwerking in gewenste RAL-kleur (sommige kleuren hebben een toeslag).

Tevens schuif- en klaphekken leverbaar met andere doorgangen.

schuifhek entresolvloer
schuifhek entresolvloerleuningwerk


Leuningwerk aan een open zijde van een entresolvloer is niet alleen gewenst, het is zelfs wettelijk verplicht. Al ons leuningwerk voldoet aan de geldend wet- en regelgeving waardoor de veiligheid voor personeel en materieel altijd gewaarborgd is. BR leuningwerk is opgebouwd uit leuningkolommen, handrails, knierails en schopranden.

Daarbij heeft u de keuze uit houten of metalen leuningwerk. BR leuningwerk is standaard leverbaar met een hemelsblauwe (RAL5014) poedercoating, overige kleuren zijn op aanvraag.

steektrap
leuningwerk houtPersroosters in draagarmstelling


Persroosters in combinatie met een draagarmstelling verhogen uw efficiënte stockage van verschillende afmeting goederen. Wanneer u veel verschillende afmeting goederen heeft, kunnen deze gemakkelijk worden opgeslagen in een draagarmstelling met persroosters. Door de combinatie van stevige persroosters en hoogwaardige draagarmen kunnen zware goederen overal geplaatst worden in de stellingen.

persroosters in draagarmstelling
persroosters in draagarmstelling

persroosters in draagarmstelling
persroosters in draagarmstelling