toepassingenSilobouw

Het creëren van een losstaand gebouw waar u goederen kan stockeren

Middels de constructie van een draagarmstelling kan zowel silobouw als een aanbouw worden gecreëerd. De constructie voor de wandpanelen en dakpanelen kan eenvoudig worden gemonteerd op de constructie die bedoeld is voor de draagarmstellingen. Hiermee kan een eventuele aanbouw of silobouw snel worden gecreëerd. Bovendien zullen de kosten t.o.v. een losstaand gebouw drastisch minder zijn. In het geval van een aanbouw wordt een extra opslagruimte gecreërd aan die van een bestaande opslagruimte.

Wilt u weten of silobouw of aanbouw ook voor u voordelen op kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers zal dan binnen 24 uur contact met u opnemen. U kunt tevens contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer. Bent u specialist in magazijninrichting en u wilt partner worden bij BR? Neem in dat geval contact met ons op en we bespreken de voorwaarden en mogelijkheden graag met u persoonlijk.

Voor direct advies, overleg of een prijsindicatie kunt u ons uiteraard ook bellen op +31 (0) 412 480 169.verrijdbare constructie

bespaar ruimte en op uw inversteringskosten

Omdat draagarmstellingen vaak gepaard gaan met brede gangpaden, kunt u ruimte- en daarmee op de kosten besparen door voor een verrijdbare constructie te kiezen - ofwel draagarmstellingen welke gemonteerd zijn op verrijdbare elektrolytisch verzinkte constructies. Deze constructies rijden automatisch of handmatig over in de vloer verzonken rails. Daarbij worden verrijdbare draagarmstellingen via een eenvoudig te hanteren bedieningspaneel of afstandsbediening bestuurt.

Doordat er bij verrijdbare draagarmstellingen maar één gangpad nodig is, maximaliseert u het gebruik van het vloeroppervlak. Op deze manier kunt u veel ruimte besparen en bespaart u tevens investeringskosten voor een nieuw gebouw of verbetert u de efficiëntie van het bestaande gebouw. Onze verrijdbare draagarmstellingen kunnen we voor u op maat maken, afhankelijk van uw individuele opslagbehoefte en uw beschikbare ruimte.

Wilt u weten of een verrijdbare constructie ook voor u voordelen op kan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers zal dan binnen 24 uur contact met u opnemen. U kunt tevens contact opnemen met uw dichtstbijzijnde dealer. Bent u specialist in magazijninrichting en u wilt partner worden bij BR? Neem in dat geval contact met ons op en we bespreken de voorwaarden en mogelijkheden graag met u persoonlijk.

Voor direct advies, overleg of een prijsindicatie kunt u ons uiteraard ook bellen op +31 (0) 412 480 169.